Om Meg

De sier at de som ikke kan, de lærer bort! Det er nok tilfellet med meg. Jeg er svært opptatt av hiphop, rap og annet. Men jeg har ikke selv evnene til å skulle aktivt synge, danse eller annet.

Jeg er fasinert av denne stilen og mener det er viktig å dele kunnskapen med flere. For å gi denne stilen den oppmerksomheten den fortjener.

Lyst til å skrive?

Hvis du har lyst til å skrive om noen av de store eller mindre kjente innen hiphop, så er dette sjansen din! Jeg vil gjøre dette nettstedet til DET stedet å besøke når noen ønsker å vite mer om hiphop eller noen av de som driver med hiphop. For å få dette til så trenger jeg flere med på laget!

Enten du skriver mye eller du er nybegynner, så er det en plass for deg her. Du kan skrive om artister eller du kan skrive om forskjellige subkulturer innen hiphop. Dette er et emne med mye man kan skrive om.

Så send meg gjerne en tekst så skal du få en tilbakemelding på dette. Akkurat nå så kan jeg ikke betale for artikler, men jeg håper å tiltrekke meg flere sponsorer så jeg etter hvert kan betale for artikler. Så ta kontakt med meg på skriv@xhf.no

Emner

Så hva trenger jeg artikler om? Alt som handler om forskjellige artister er svært velkomment. Om du vil dele dine kunnskaper om Snoop Dog, Coolio, Paperboys eller andre så er det bare å skrive i vei.

Jeg er også svært interessert i mordet på 2Pac og hele konflikten rundt Deathrow. Dette er ikke bare HipHop historie, men amerikansk historie. En historie som jeg mener preger musikk bransjen fremdeles. Tross alt er 2Pac fremdeles hyllet som en av de største innen hiphop.

Jeg har lite kjennskap til all det spennende som har skjedd og som skjer på graffiti fronten eller når det kommer til breakdance. Jeg mener at dette er en viktig del av hiphop og at man ikke må glemme dette når man først skal skrive om hiphop. Så har du mer kunnskap enn meg på disse områdene, så setter jeg pris på en e-post!